I Mikenta Erhverv får du en lang række medlemsfordele og bliver en del af et stærkt netværk

En lokal erhvervsdrivende kan høste mange gavnlige effekter ved at investere i adgang til lokalområdets unges egne netværk, især dem i gadens netværk. Ved at engagere sig direkte med de unge og deres miljøer kan virksomheder opnå adskillige fordele, som strækker sig ud over blot økonomisk gevinst.

For det første giver denne investering direkte adgang til kommende arbejdskraft. Ved at opbygge forbindelser med de unge i lokalområdet kan virksomheder identificere og tiltrække talenter tidligt i deres livsforløb. Dette giver virksomheder mulighed for at forme og investere i den næste generation af arbejdskraft, samtidig med at de styrker deres tilknytning til lokalsamfundet.

Udover at sikre sig fremtidige ansatte kan virksomheder også påvirke uddannelsen i lokalområdet positivt gennem deres engagement. Ved at tilbyde ressourcer, ekspertise og muligheder for læring kan virksomheder bidrage til at styrke uddannelsessystemet og forberede de unge på fremtidige karrieremuligheder. Dette skaber ikke kun en talent-pipeline for virksomhederne selv, men også for samfundet som helhed.

Desuden kan investeringen i unge netværk føre til oprettelsen af lærepladser og praktikmuligheder inden for virksomhederne. Dette giver de unge mulighed for at få praktisk erfaring og udvikle relevante færdigheder, samtidig med at virksomhederne får mulighed for at forme og evaluere potentielle fremtidige medarbejdere.

På et mere overordnet plan kan investeringen i lokalområdets unge i uhørt grad styrke virksomhedens omdømme og goodwill. Ved at vise engagement gennem at støtte og udvikle de unge viser virksomhederne deres sociale ansvar, og deres vilje til at være en aktiv spiller i problematikker, der ikke er i direkte samspil med deres egne kerneprodukter.

I sidste ende er investeringen i netværket i og omkring ”Mikenta Erhvervsklub” ikke kun en investering i virksomhedens fremtidige succes, men også i lokalsamfundets trivsel og udvikling. Ved at tage aktiv del i at forme de unges liv og karrieremuligheder kan virksomheder spille en afgørende rolle i at skabe en positiv forandring og en bæredygtig fremtid for alle involverede parter.

En Investering

Som medlem af Mikenta  Erhversklub laver du en investering i viljestyrke, loyalitet og tro på fremtiden

Erfaringsdeling

Er investeringen i netværket i og omkring Mikenta Erhvervsklub er ikke kun en investering i virksomhedens fremtidige succes, men også i lokalsamfundets trivsel og udvikling.

Forbindelser til fremtiden

Ved at opbygge forbindelser med de unge i lokalområdet kan virksomheder identificere og tiltrække talenter tidligt i deres livsforløb.

Bliv en del af et stærkt netværk

En udfordrende, men håbefulde rejse, med en symbiose mellem erhvervslivet, lokalsamfundet og kampsportsmiljøet,

Mikenta  Erhverv har bl.a. disse medlemmer

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.